Op zaterdag 20 november organiseert koffie en wijnbar de Hoedt en de Rand een volledige avond uit: het NachtJacht Moorddiner. Tijdens een shared dining diner ga je in een sfeervolle setting met tafelgenoten op onderzoek uit: wie was de moordenaar van Tiny? Het volledig op maat gemaakte en op de locatie geschreven moorddiner combineert uitgesproken personages met een spannend scenario en verrassende plottwists. 

De Hoedt en de Rand, de voormalige koffiebar annex winkel aan de Amsterdamseweg 21a heeft onlangs een horecavergunning gekregen en gaat voortaan verder als koffie én wijnbar. Yvonne Hoedt, eigenaar: “We gaan diverse creatieve, feestelijke activiteiten te organiseren: van een vrijdagmiddagborrel met oesters en champagne tot pubquiz. Het NachtJacht moorddiner, dat we organiseren in samenwerking met content- en evenementenbureau BuroJ8, is daar één van. We willen daarmee onze bezoekers een verrassende en gezellige ervaring meegeven in onze ‘winkel’.”


Anders dan bij de meeste moorddiners is dit uitje ook te boeken wanneer je alleen, of in een kleine groep, wilt aanschuiven. Angelique Aalders, eigenaar buroJ8: “Daarmee bieden we ook de mogelijkheid om andere mensen te leren kennen en om een onvergetelijke avond als deze ook in kleinere groepen te kunnen beleven. Het uitje is ook te boeken voor een exclusief bedrijfs- familie- of vrijgezellenuitje. Eventueel is het zelfs op maat te schrijven naar jouw organisatie en/of situatie. Wanneer je een kaartje aan tafel reserveert, ontvang je voorafgaand informatie over het scenario, jouw rolbeschrijving en de specifieke karaktereigenschappen en uiterlijke kenmerken. Daarmee wordt de beleving al in de aanloop naar de avond aangewakkerd.”

Het eerste NachtJacht moorddiner vindt plaats op zaterdag 20 november van 17:30 tot 21:00 uur bij koffie en wijnbar De Hoedt en De Rand (Amsterdamseweg 21a). De kosten bedragen €49,50 per persoon, inclusief diner en spel. Reserveren is, vanwege de voorbereidingen, noodzakelijk en kan tot 1 november 2021 via www.buroj8.nl/nachtjacht, waar tevens meer informatie over de avond terug te vinden is.