content

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ex sem, facilisis sed viverra nec, sagittis vel quam nulla nisi mi scelerisque quis.

k

Op jacht naar de mooiste verhalen: van columns tot interview artikelen, van achtergrondverhalen tot wervende promotieteksten. Van een op maat gemaakt (personeels-)magazine tot optimaliseren van websiteteksten, bij buroJ8 gaan we graag met jou in gesprek om de geschreven content vorm te geven. Ben je niet op zoek naar geschreven content, maar wil je met beeld een boodschap overbrengen? Dan werken we desgewenst samen met grafische vormgevers en fotografen om jouw boodschap vorm te geven. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor contentstrategie en -planning. We nemen jouw beleid onder de loep en vertalen dit naar een goed contentplan, waarmee je op de juiste momenten jouw verhaal bij in- en externe doelgroepen onder de aandacht brengt.

CONTENTSTRATEGIE EN -PLANNING

Inspelen op actualiteit, jaarlijkse tradities of belangrijke momenten in de branche.
BuroJ8 gaat graag met jou in gesprek en op onderzoek uit in de branche om de juiste content te vinden en die op de juiste momenten de wereld in te helpen. Zo komt jouw verhaal écht -op de juiste momenten- binnen.

En wanneer je dan vervolgens weet welke boodschap je wanneer wilt verspreiden, kan buroJ8 ook ondersteunen in het ontwikkelen van de content. Naast teksten is het ook mogelijk om, in samenwerking met partners, op het gebied van fotografie en grafisch vormgeving content te ontwikkelen.

 

CONTENT CREATIE MET DE FOCUS OP TEKST

Van het (her)schrijven van website tot wervende flyers en het samenstellen en versturen van pakkende nieuwsbrieven. Wil je volledig nieuwe, tekstuele content of juist huidige teksten laten herschrijven voor jouw on- en offline communicatiemiddelen? Dan kan buroJ8 dit uit handen nemen. Daarnaast is buroJ8 gespecialiseerd het schrijven van content op basis van interviews en onderzoek – inhoudelijke artikelen, kennisdossiers of whitepapers.

Heb je een script nodig voor een video of webinar? Dan gaat buroJ8 in gesprek met de tafelgasten om tot een passend script te komen.