mijn verhaal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ex sem, facilisis sed viverra nec, sagittis vel quam nulla nisi mi scelerisque quis.

Aan het roer van buroJ8 sta ik, Angelique Aalders- een gedreven eventprofessional die vanuit evenementervaringen is begonnen met schrijven. Al sinds mijn eerste baan als eventmanager bij High Profile Uitgeverij, schrijf ik evenementgerelateerde content – van blogs tot interview artikelen en wervende flyerteksten. Dit is uitgegroeid tot een passie: mooie, inspirerende verhalen en kennis op een goede, creatieve en treffende manier overbrengen waardoor een boodschap blijft hangen. Mijn evenementenhart is echter nooit gestopt met kloppen, ik houd ervan creatieve ideeën te bedenken en de brug te bouwen naar een productie. Een aantal jaren heb ik de uitstap gemaakt naar lesgeven in evenementenorganisatie,
kennis overbrengen op young professionals. Een doelgroep meenemen in een verhaal – van theoretische en praktische kennis tot inspiratie en persoonlijke ontwikkeling, is iets waardoor ik gedreven word en wat ik graag wil voortzetten met buroJ8.

 

 

jaar eventervaring

geschreven artikelen

“Angelique heeft een proactieve houding en snapt meteen waar we heen willen met ons verhaal.”

mijn kernwaarden

Creatief, onderzoekend en persoonlijk. Mijn brein gaat soms alle kanten op, maar dat heeft uiteindelijk als doel om tot treffende content of projecten te komen die naast verrassen ook écht bij jouw verhaal passen.

OP JACHT NAAR JOUW VERHAAL? NEEM DAN CONTACT MET ME OP