events

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ex sem, facilisis sed viverra nec, sagittis vel quam nulla nisi mi scelerisque quis.

k

Op jacht naar mooie herinneringen, bijzondere momenten en een saamhorig gevoel. Met 15+ jaar ervaring in de evenementenbranche en lesgeven aan toekomstige eventprofessionals, helpt buroJ8 je graag verder met het organiseren van een memorabel event, on- en offline ontmoetingen waarin jouw doel én verhaal centraal staan.

EVENTS - ADVIES EN ORGANISATIE

Teambuilding, kennisuitwisseling, feestelijke jaarafsluiting of het presenteren van nieuwe producten. BuroJ8 denkt graag met je mee om te onderzoeken welke eventvorm voor jouw doel en (in- of externe) doelgroepen geschikt is, waarbij het inhoudelijke aspect – het vertellen van jóuw verhaal, altijd centraal staat. Met ervaring in eventproductie en een goed netwerk hierin, kan buroJ8 ook de volledige organisatie uit handen nemen.

EIGEN PRODUCTIES / EVENTGAMES

BuroJ8 organiseert ook eigen producties, bijvoorbeeld moorddiners op locatie of online spellen die op afstand, binnen jouw team, te spelen zijn. Ook hier staat content in samenwerking met jouw verhaal centraal. Een gepersonaliseerd teambuildingsspel op jouw locatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.