22 januari 2022

Van 17:30 tot 21:00

Bij De Hoedt en de Rand

Amsterdamseweg 21a, Arnhem

€ 49,50 per persoon

buroJ8 organiseert, in samenwerking met koffie- en wijnbar De Hoedt en de Rand, een bloedstollend moorddiner: NACHTJACHT. Tijdens dit moorddiner kruip je zelf in de huid van één van de personages en probeer je uit de verdenkingen van de groep te blijven. Een gezellig shared-dining diner vormt het decor voor een gezamenlijk onderzoek, waarin jullie proberen om de moordenaar te ontmaskeren. Maak je klaar voor een heerlijk avondje uit, spannende plottwists en vooral veel gezelligheid.

Hoe werkt het?
Wij organiseren de moorddiners zo dat iedereen mee kan doen, of je nu alleen wilt aanschuiven of met een groep. Een plaats aan tafel reserveren kan via onderstaand reserveringsformulier. Heb je een plek weten te bemachtigen? Dan ontvang je voorafgaand aan het diner jouw karakteromschrijving en informatie over de situatie, jouw rol en eventuele aandachtspunten. Op de avond van het moorddiner zelf word jij om 17:30 uur verwacht op de locatie, alwaar het slachtoffer jou en de andere gasten meeneemt in zijn of haar zoektocht: wie was de moordenaar? De avond duurt ongeveer 4 uur, inclusief diner.

De kosten
Deze unieke avond uit kost €49,50 per persoon inclusief spel en spelleiding en diner. Water staat uiteraard op tafel en eventuele andere drankjes worden apart in rekening gebracht.

Reserveer nu

Vul hieronder jouw gegevens in als je interesse hebt in dit evenement.

Aantal gewenste plaatsen

Schrijf mij in voor het ontvangen van e-mail

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...