wolvenjacht

Samenwerken, liegen, bedriegen en bondjes sluiten.
WolvenJacht is een interactief spel dat gespeeld wordt via WhatsApp. 

}

Online

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

WOLVENJACHT ONLINE

Bedrijfsuitjes worden massaal gecancelled en toch wil je iets doen om jouw team, aan het einde van het jaar, nog een gezellige, saamhorige ervaring mee te geven. Bij WolvenJacht Online, gebaseerd op het bekende spel Weerwolven van Wakkerdam, komt samenwerken, communiceren, fanatisme, spanning en gezelligheid samen in één interactief spel.

Het spel wordt, onder leiding van een spelleider, na een online kick-off, volledig gespeeld via WhatsApp.

HET SPEL
In het kort gaat WolvenJacht Online om de strijd tussen inwoners en Wolven. ’s Nachts veranderen een aantal inwoners in bloeddorstige wolven. Zij verslinden één voor één de inwoners. Overdag proberen de inwoners de wolven op de brandstapel
te krijgen. Maar wie is écht een normale inwoner en wie is stiekem een wolf? Doel van het spel is om als inwoners te overleven en ervoor te zorgen dat alle Wolven op de brandstapel belanden. Doel voor de Wolven is juist om alle inwoners
te verslinden.

VERLOOP VAN HET SPEL
Tijdens een online kick-off wordt het spel uitgebreid uitgelegd en de rollen – anoniem- verdeeld. Na de kick-off begint het echte spel. Gemiddeld duurt een spel, afhankelijk van het aantal deelnemers, tussen de 3 en 5 dagen. Het
spelverloop is als volgt:

1) ’s Avonds kiezen de wolven wie zij die nacht verslinden2) In de ochtend maakt de spelleider het slachtoffer bekend3) Er volgt een stemronde, wie belandt er op de brandstapel, waarna 1 -3 weer wordt herhaald totdat óf alle wolven óf alle inwoners zijn uitgeschakeld, maar de spelleider zal ook zorgen voor enkele verrassende wendingen.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Deelnemen aan WolvenJacht Online kost €14,50 per persoon (minimaal aantal deelnemers 10), eventueel uit te breiden met cateringboxen voor tijdens de kick-off of een presentje voor de winnaars. Neem voor meer informatie of voor een op maat gemaakte offerte op.

 

Doorlopend

op aanvraag

wolvenjacht online

Dit uitje is op elk moment aan te vragen. Bij voorkeur minimaal vier weken voor de start in verband met de voorbereidingen.

nachtjacht

Naast WolvenJacht bieden we ook het concept NachtJacht aan. Hiervan zijn meerdere varianten mogelijk, op een eigen locatie in Arnhem, gepersonaliseerd op jouw bedrijf of de online NachtJacht kantooreditie.